XIV Congrés Internacional d’Organització d’Institucions Educatives (CIOIE)

Data de la trobada científica: 24/11/2016

Els dies 24, 25 i 26 de novembre tindrà lloc el XIV Congrés Internacional d’Organització d’Institucions Educatives (CIOIE 2016) sota el lema “Globalització i Institucions Educatives”.

En el marc del Congrés, es presentaran els següents dos simposis per part del grupo EDO:

El primer es desenvoluparà el dia 25 de novembre titulat “Aspectes organitzatius per a la intervenció amb col·lectius vulnerables. És coordinat per Joaquín Gairín (EDO-UAB), i amb la participació de Carme Armengol EDO-UAB), Aleix Barrera-Corominas (EDO-UAB), Inmaculada Gómez-Jarabo (U. Complutense de Madrid), Asunción Manzanares (Universitat de Castella la Manxa), Cristina Mercader (EDO-UAB), José Luís Muñoz (EDO-UAB) i Primitiu Sánchez (U. Complutense de Madrid), el propòsit de l’aportació és aprofundir en les metodologies i estratègies d’intervenció específiques relacionades amb col·lectius vulnerables, proporcionant eines de millora al sistema i institucions educatives.

Les aportacions presentades es centraran en nivells d’ensenyament post-obligatori, per entendre que és aquí on es situa el repte d’ampliar les possibilitats de formació i promoció dels col·lectius vulnerables. I formen part, principalment, de les aportacions de diversos projectes internacionals i nacionals (ACCEDES, IDEAS; RETOS) desenvolupats dins el Grup de recerca EDO.

El segon simposi es desenvoluparà el dia 26 de novembre titulat “Les TIC en contextos educatius: nous desafiaments organitzatius i professionals”. És coordinat pel Diego Castro (EDO-UAB), i amb la participació d’Anna Díaz (EDO-UAB), Josep Maria Silva (Dept. d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya) i Pablo Sánchez (O. De Castella-la Manxa), el simposi es compon de 4 aportacions que desgranen els desafiaments organitzatius de l’ús de les TIC en els centres educatius, des del més general al més particular.

Més informació del Congrés aquí.

Comparteix a les xarxes: