Treballa amb nosaltres

Vols desenvolupar el teu talent en una organització de recerca compromesa, propera i flexible?

CRiEDO té per objectiu prestar un servei de la màxima qualitat i compromís social orientat a la millora, la innovació i el desenvolupament d’organitzacions dedicades a la formació, a partir de processos de reflexió i anàlisi científica, el disseny i la implementació d’actuacions orientades a la millora i els processos d’avaluació i diagnòstic institucional.

Revisa els procesos de contractació que tenim oberts, i presenta la teva candidatura. També pots contactar amb nosaltres si vols que donem suport a la teva candidatura en convocatòries competitives (FPI, FI, Juan de la Cierva, Ramon y Cajal, Beatriu de Pinós, ERC, Marie Curie, etc..) per a vincular la teva recerca al nostre centre.

Actualment, les convocatòries externes en les quals pots participar són:

Per a qualsevol dubte que tinguis respecte les posicions obertes, o els requeriments per a sol·licitar una contractació en convocatòria competitiva vinculada al nostre centre, posa’t en contacte amb nosaltres a edo@uab.cat

CRiEDO, com a centre de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona compleix els principis de HR Excellence in Research.