III Jornada CEJFE-EDO

Data de la trobada científica: 18/05/2017

El 18 de maig se celebrarà la III Jornada CEJFE/EDO titulada “Experiències d’aprenentatge en acció” organitzada per la UAB i el CEJFE.

El grup EDO i el CEJFE organitzen la III Jornada per debatre i reflexionar sobre experiències aparegudes recentment en organitzacions de gran prestigi i sobre relats inspiradors en els nous escenaris de treball en aprenentatge.

Sota el títol d’Experiències d’aprenentatge en Acció estan programades dues taules rodones i dos tallers participatius. El seu objectiu final serà mostrar el millor itinerari a seguir per fer més ràpida la transició de les pràctiques tradicionals a les noves. Propostes innovadores com l’aprenentatge social i situat, les xarxes socials corporatives, el model 70 20 10 i la participació efectiva dels professionals, així com la seva implicació en noves pràctiques, seran l’eix sobre el qual girarà la programació de la jornada.

A grans trets el  programa de la jornada és el següent:

  1. Presentació: Gabriel Capilla Vidal.
  2. Taula rodona: Experiències aplicades en aprenentatge social i organitzatiu (María Luisa Izquierdo, Ramón García Espeleta, Javier Miranda Gil i Virginio Gallardo Yebra).
  3. Debats: Bones pràctiques en creació i gestió del coneixement (Joaquín Gairín Sallán i David Rodríguez-Gómez).
  4. El model 70:20:10. Experiències internacionals (Graciela M.Falivene).
  5. Xarxes socials corporatives a l’Administració Pública (Amalaia Lopez Acera).
  6. La participació en la era de la postparticipació ( Luis Angel Fernández Hermana).
  7. Cloenda (Joaquín Gairín Sallán).

Per a més informació de la jornada consultar aquí.

Comparteix a les xarxes: