VIII Jornades Internacionals del Grup EDO

Data de la trobada científica: 19/05/2017

El dia 19 de maig de 2017 se celebra a la UdL la VIII Jornada EDO “Nous enfocaments organitzatius a les organitzacions”.

Des de l’any 2010 se celebren anualment les Jornades Internacionals EDO per a presentar les accions desenvolupades pels diferents subgrups i que serveixen de plataforma per a difondre l’activitat del grup i establir sinergies entre els seus membres i entitats externes.

Aquest any, la Jornada se celebra el dia 19 de maig a la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida, entre les 9.00h i les 19.30h, sota el títol “Nous enfocaments organitzatius a les organitzacions”. A la jornada assistiran membres i col·laboradors del Grup EDO provinents de la UAB, UAH, UGR, UdL, UIC, IUACJ, PUCV, així com experts d’altres grups col·laboradors de l’EDO.

El programa de la Jornada preveu una presentació del moment actual dels diferents subgrups de l’EDO (actuacions, identificació d’estratègies i valoració del seu funcionament), presentacions de projectes en curs rellevants en realització, treball grupal per preparar la próxima convocatòria SGR i l’activitat formativa “Nous enfocaments organitzatius a les organitzacions. Aprenentatge informal” a càrrec de Jesús Martínez, director de Nous Programes Formatius al CEJFE. També es preveu un espai per a reflexionar sobre les línies de treball futures de l’EDO.

Comparteix a les xarxes: