Formació del projecte D-EMIND

Data de la trobada científica: 24/10/2023

Els dies 24, 25 i 26 d’octubre tindrà lloc una formació internacional com a part del projecte D-EMIND, en la Universitat Autònoma de Barcelona.

El curs, titulat “Què és D-EMIND: co-creació i emprenedoria en educació superior” tindrà una durada de 25 hores (1 ECTS), formades per sessions magistrals, grups de treball i presentacions de participants. L’objectiu de la formació és proporcionar un espai per als docents de les institucions d’educació superior participants (5 docents per institució) per a trobar-se, revisar i conèixer la metodologia D-EMIND i el Toolbox digital. Així mateix, es pretén generar un discurs al voltant de com aquestes poden influir en el canvi i la millora de les pràctiques educatives actuals i proporcionar feedback en possibles àrees de millora. A més dels elements pràctics sobre com integrar, utilitzar i introduir la metodologia i la plataforma, els participants van reflexionar sobre els facilitadors i barreres, així com fortaleses i limitacions, proporcionant aportacions pràctiques que informen el desenvolupament d’un tercer resultat: D-EMIND.

L’objectiu principal del projecte D-EMIND (Digital Entrepreneurial Mindsets) és dissenyar, desenvolupar i provar una metodologia, estratègies i eines d’aprenentatge digital basades en desafiaments per a promoure la mentalitat emprenedora en l’educació superior. Aquests objectius contribueixen a dues prioritats horitzontals del programa Erasmus+ (“abordar la transformació digital de l’educació superior” i “inclusió i diversitat en tots els camps de l’educació”) i dues prioritats sectorials per a l’educació superior (“recompensar l’excel·lència en l’aprenentatge, ensenyament i desenvolupament d’habilitats” i “estimular pràctiques innovadores d’aprenentatge i ensenyament”).

Més informació sobre el projecte D-EMIND a la seva pàgina web.

Visita la pàgina web de ForEMLink, projecte antecessor de D-EMIND, per a consultar-ne els resultats.

Comparteix a les xarxes: