XVII Trobada Iberoamericana d’Educació (EIDE)

Data de la trobada científica: 15/11/2023

L’equip directiu del CRiEDO participarà en la XVII Trobada Iberoamericana d’Educació (EIDE) a Alcalá de Henares i Guadalajara els dies 15 a 17 de novembre.

CRiEDO col·labora com a membre de la comissió organitzadora, integrant el professor Joaquín Gairín al Comitè Organitzador i els professors Diago Castro i David Rodríguez al Comitè Científic. El director del CRiEDO, Joaquín Gairín s’encarregarà de la conferència inaugural que porta per títol “Educar i gestionar l’educació en la complexitat i la incertesa”.

La Universitat d’Alcalá (UAH) a Madrid i l’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI) organitza la XVII Trobada Iberoamericana d’Educació (EIDE 2023) amb el propòsit de continuar oferint un espai científic, rigorós i compromès de discussió i intercanvi interdisciplinari, interuniversitari i internacional, amb el focus posat en el context geogràfic i cultural iberoamericà, donant resposta a la necessitat de continuar analitzant la realitat educativa des d’una perspectiva mundial i col·laborativa, com demanen tots els àmbits professionals i acadèmics de l’educació.

Aquest és un esdeveniment internacional i interuniversitari d’educació que es desenvolupa alternativament a Espanya, Brasil i diversos països d’Iberoamèrica, iniciant el seu camí l’any 2006. Durant aquest temps s’han celebrat setze edicions en què s’han anat incorporant com altres universitats com a seus al Brasil, Mèxic, Colòmbia, Xile i el Perú, participant, en aquests anys, més de trenta universitats i institucions iberoamericanes. Han tingut lloc més de 300 conferències i taules de debat, amb més de 2.000 ponències i comunicacions, s’han rebut no menys de 10.000 participants en aquests divuit anys, superant fins i tot el fatídic any 2020 de la pandèmia, sent la darrera edició a Santiago de Xile, amb participació directa de la Universitat Andrés Bello (Xile) i l’Organització d’Estats Iberoamericans.

Més informació del congrés aquí.

Comparteix a les xarxes: