Vuitena reunió del Grup de Treball Vida

El 21 de febrer, la professora i membre del CRiEDO, Patricia Olmos va participar en la vuitena reunió de Grup de Treball Vida en format telemàtic.

Aquesta trobada tenia com a objectiu presentar estratègies de prevenció i formes d’organització escolar que contribueixen a la prevenció de l’EAP i que s’han demostrat eficaços per prevenir l’abandonament escolar prematur. La Patricia Olmos va compareixer com a especialista en inclusió educativa, social i laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat, joves i fracàs escolar i va vincular la seva presentació els projectes europeus Erasmus+, Orienta4YEL i Orienta4VET.

El projecte Orienta4YEL, desenvolupat entre els anys 2019 i 2022, tenia com a objectiu desenvolupar, implementar i avaluar mètodes i pràctiques innovadores centrats en els mecanismes d’orientació de l’alumne i accions tutorials per fomentar l’educació inclusiva dels joves que abandonen prematurament o que estan en risc d’abandonar prematurament els seus estudis, ja sigui en contextos educatius formals com no formals.

El projecte Orienta4VET, iniciat l’any 2022 té com a objectiu principal millorar l’accés a la Formació Professional (FP), així com contribuir a millorar la permanència dels estudiants amb més dificultats. Les seves línies de treball estan vinculades a tres de les prioritats específiques del programa Erasmus + per la formació professional.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies