Conferència sobre les pràctiques docents basades en evidència de recerca en la formació permanent del professorat

El 22 de febrer Joaquín Gairín va oferir una conferència magistral sobre “Pràctiques docents basades en evidència de recerca en la formació permanent del professorat” com a part d’una rellevant visita acadèmica internacional i va presentar el funcionament del CRiEDO com a centre de recerca.

L’epicentre d’aquest esdeveniment educatiu va ser la Subdirecció de la Unitat d’Estudis de Postgrau BENV dijous passat. El Dr. Joaquín Gairín Sallán, director del CRiEDO, va exercir un paper crucial durant la visita acadèmica internacional, col·laborant en el desenvolupament i implementació del Màster en Ciències per a l’Aprenentatge, un programa interinstitucional realitzat en associació amb la Universitat Veracruzana.

L’Auditori Visual de la Benemèrita Escola Normal Veracruzana “Enrique C. Rébsamen” va servir com l’escenari perfecte per a aquest esdeveniment transcendental, que va reunir acadèmics, estudiants i professionals de l’educació.

Durant la conferència, el professor Joaquín Gairín va compartir els seus coneixements i experiències, emfatitzant la importància d’integrar pràctiques recolzades per evidència de recerca per millorar l’ensenyament i l’aprenentatge de manera contínua, la internacionalització de les universitats i els programes educatius i va assenyalar que l’adaptació de les universitats a una societat cada cop més global és essencial, ja que aquestes institucions són estructures en i per a la societat.

Aquest esdeveniment no va ser només una plataforma per a la difusió de coneixements, sinó també un espai on la interacció entre acadèmics, investigadors i professionals de l’educació va florir. La participació activa dels assistents va ser fonamental per enriquir lexperiència i fomentar la col·laboració en làmbit educatiu.

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de vicerectors, directors generals i caps d’àrea, i també es va transmetre virtualment a acadèmics de Cuba, Brasil i Costa Rica.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies