Publicació del Ministeri d’Educació i Cultura d’Uruguai i la RedAGE

3_Redage
Publicacions

El Ministeri d’Educació i Cultura d’Uruguai ha publicat els resultats del I Seminari de la RedAGE Uruguay: La gestió, desafiament crític per a la qualitat i l’equitat educativa, celebrat a Montevideo el mes de juny de 2011 i organitzat per la Universitat ORT d’Uruguay.

La gestió d’equips, institucions i sistemes articula i dona suport a gran part de les pràctiques col·lectives que es promouen en els diferents escenaris educatius, siguin formals o no formals, públics o privats, de nivell inicial, mitjà o superior. Aquesta àrea de coneixement representa i integra pràctiques, sabers i competències que condicionen i impacten en les dinàmiques educatives i en les millores de la qualitat i l’equitat. Sota aquesta premissa l’equip de la RedAGE de la Universitat ORT de Uruguai, el Consell de Formació en Educació, El Ministeri d'Educació i Cultura i la Universitat Catòlica del Uruguai van organitzar el I Seminari sobre la gestió, desafiament crític per a la qualitat i l’equitat educativa per a reflexionar i donar resposta als següents objectius:

1- Promoure un àmbit per a l’intercanvi i la discussió d’experiències i coneixements generats en entorn la gestió educativa.
2- Facilitar la sistematització i el registre de produccions nacionals respecte la gestió i la seva incidència en la qualitat i l’equitat educativa.
3- Difondre les aportacions ofertes en el marc del Seminari.


Joaquín Gairín i David Rodríguez, ambdós membres de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB van participar també d’aquesta activitat com a membres del Comité Científic, i Joaquín Gairín va dictar la conferència inaugural titulada “Actors, participació i eines per a la gestió dels centres”.

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional en col·laboració amb la Universitat ORT d’Uruguay va crear, amb el suport econòmic de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional, la RedAGE, xarxes d’abast Iberoamericà l’objectiu de la qual és treballar sobre aspectes vinculats a la formació, recerca, desenvolupament i innovació en gestió institucional, vinculant a diferents universitats i entitats interessades en la temàtica.

Per accedir a l’aportació completa: http://redage.org/publicaciones/la-gestion-desafio-critico-para-la-calidad-y-la-equidad-educativa

Per a més informació sobre la xarxa: http://www.redage.org

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies