Defensa projectes finals

formacio
Formació

El dia 21 de maig va tenir lloc a la UAB la defensa dels projectes finals del Postgrau en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa.

Els alumnes de l’edició iniciada el passat mes d’octubre de 2014 van tenir la oportunitat de presentar els seus treballs finals davant de la resta dels seus companys en un espai presencial que, a més de servir com últim moment d’evaluació del Postgrau, va permetre la participació de la resta d’assistents per a aportar idees i propostes de millora als projectes presentats.

En total es van presentar 14 projectes, dels quals 8 prenien forma de projecte de direcció, 6 es presentaven en forma de projecte d’innovació. D’aquests últims, les temàtiques tractades van ser: Comunitats de pràctica professional a escoles infantils rurals, la gestió de les relacions i el lideratge distribuït, prevenció del burnout, la millora del clima escolar, propostes de direcció participativa i la promoció i desenvolupament de la participació a l’escola. Tots ells contextualitzats en els centres de referència on els estudiants desenvolupen la seva activitat professional habitual.

La majoria dels recent titulats varen participar els dies 22 i 23 de maig a les activitats que donen inici al Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa, totes elles enfocades a destacar el paper de la Direcció i la importància de crear sinèrgies que ajudin als directius a posar en marxa les acciones dissenyades en els seus Projectes de Direcció. Les activitats formatives desenvolupades es concretaren en:
- La promoció i desenvolupament de les TAC al centre (Josep Ma. Silva, UAB).
- La implementació de projectes d’innovació (Joaquín Garín, UAB).
- La importància de la vinculació de l’escola i l’entorn (Patricia Silva, UdL).

Per a més informació sobre el Postgrau: http://goo.gl/YQG5i/
Per a més informació sobre el Máster: http://goo.gl/SZo3b

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies