Vídeos del Congrés ACCEDES

youtube
Conferències

Ja estan disponibles els vídeos de les sessions de treball del Congrés Internacional “Universitat i Col·lectius Vulnerables”.

Els dies 29 i 30 d'octubre l'Equip de Desenvolupament Organitzacional (http://edo.uab.es) de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb la Universitat de Veracruz i la Universitat Juárez Autònoma de Tabasco, va organitzar el Congrés Internacional "Universitat i col·lectius vulnerables" com a punt final al projecte ACCEDES "L’accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Iberoamèrica", finançat en el marc de la convocatòria ALFA III de la Comissió Europea.

La intenció d'aquest esdeveniment acadèmic va ser reunir al major nombre d'autoritats, professors i investigadors interessats en la inclusió educativa d'aquells grups que històricament han resultat desfavorits a l'hora d'obtenir un títol universitari.

Els objectius del Congrés han estat:
- Conscienciar sobre les dificultats que suposa la universalització de l'educació superior per a les persones i grups vulnerables.
- Discutir les estratègies, accions, programes i polítiques que afavoreixin l'èxit acadèmic dels col·lectius vulnerables en les institucions d'educació superior.
 Consolidar línies de treball i compromisos en les IES per millorar la situació de les persones i col·lectius vulnerables.
- Difondre i contrastar els èxits aconseguits pel Projecte ACCEDES.

En aquests moments es troba ja disponible a la llista de reproducció d’ACCEDES a Youtube el resum de les Conferències i Simposis desenvolupats durant els dies del Congrés

Web del proyecto: http://edo.uab.cat/accedes
Lista de reproducción en Youtube: https://goo.gl/neH6Et
Web del Congrés:  http://accelera.uab.cat/congressus/congresoaccedes/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies