Curs sobre aprenentatge informal

16-cejfe
Formació

Membres de l’equip EDO participen com a formadors en el curs sobre aprenentatge informal “Estratègies i tècniques per a reconèixer i aprofitar els aprenentatges al lloc de treball” organitzat pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de Barcelona.

Els professors David Rodríguez, Joaquín Gairín i Miren Fernández de Álava participen els dies 26 de setembre i 10 d’octubre en el curs bimodal sobre aprenentatge informal que ha organitzat el CEJFE, entitat amb qui l’equip EDO té una llarga trajectòria de col·laboració al llarg dels darrers anys.

La finalitat del curs és analitzar i plantejar propostes que vinculen el desenvolupament professional, el desenvolupament organitzatiu, la creació i gestió del coneixement col·lectiu i l'aprenentatge informal. Els quatre conceptes poden relacionar-se i contribuir al canvi quan ens situem en el marc d'organitzacions autònomes amb projectes col·lectius centrades en l'aprenentatge permanent.

La metodologia se centra en els assistents, com a protagonistes de l'acció formativa. En aquest sentit, es combinaran breus exposicions magistrals amb metodologies actives que impliquen la participació directa dels assistents. El bloc de creació i gestió del coneixement es basarà en la metodologia Accelera, desenvolupada pel grup EDO.

Per a més informació sobre les activitats formatives del grup EDO revisar l’apartat “formació” o “formació a mida” d’aquest web.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies