Participacions al Congreso Internacional AIDIPE 2011

15_AIDIPE
Conferències

David Rodríguez Gómez i Aleix Barrera Corominas, ambdós membres del grup EDO, participen al Congreso Internacional AIDIP 2011 que es desenvolupa a Madrid els dies 21, 22 i 23 de setembre

Els dies 21, 22 i 23 de Setembre tingué lloc a Madrid el XV Congreso Nacional y I Internacional de Modelos de Investigación Educativa “Investigación y Educación en un mundo en red”, organitzat per la Universidad Nacional de Eduacación a Distancia.

David Rodríguez i Aleix Barrera, investigadors de l’equip EDO-UAB van assistir al congrés on van participar presentant dues aportacions. La primera d’elles titulada “Utilización del portafolios como herramienta de evaluación formativa”, presentada en el marc del Simposi Evaluación del Aprendizaje en la Educación Superior que coordinava el professor Javier Gil de la Universidad de Sevilla. L’aportació apareix a partir del projecte Estudios y Análisis que du per títol “Pautas para desarrollar una evaluación orientada al aprendizaje elaboradas a partir de las percepciones del alumnado sobre la evaluación (EA2009-0038)” i en el que participaran altres membres de l’equip EDO-UAB y EDO-UdL.

Per altra banda, presentaren la comunicació titulada “RedAGE, una red de desarrollo y cooperación en el ámbito de la gestión educativa” on es feia un resum dels principals resultats de l’estudi sobre la gestió d’institucions educatives a Iberoamérica que fou realitzat en el marc de la RedAGE (http://www.redage.org) durant l’any 2009.

Per a més informació sobre els dos projectes referenciats es pot revisar l’apartat “Projectes” de la present web.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies