Concessió de projecte del Consejo Superior de Deportes

14_csd
Recerca

El Consejo Superior de Deportes concedeix a l’Equip de Desenovlupament Organitzacional 19.500€ per al desenvolupament del projecte “Prevención de las actitudes intolerantes en las competiciones deportivas escolares”.

El projecte finançat pretén identificar les problemàtiques i causes de la intolerància a l’esport escolar a través de la realització d’un estudi de camp en diverses comunitats autònomes de l’estat espanyol. De l’anàlisi de la situació es procedirà a elaborar una proposta de codi de conducta per a les competicions esportives escolars, que serà difós per a la seva utilització pedagògica a les escoles, federacions, clubs i associacions esportives.

L’EDO actuarà com a coordinador general des de la Universitat Autònoma de Barcelona i comptarà amb la participació d’investigadores de la Universidad de Granada i la Universidad de Castilla y León per a la realització de l’estudi de camp en una primera fase del projecte

Els beneficiaris directes de l’estudi es calculen en 50 centres que participaran directament en la realització de l’estudi de camp i la discussió i elaboració del codi de conducta. De totes maneres, la difusió posterior dels resultats de l’estudi preveu arribar a uns 7.200 destinataris, i la seva aplicació a més de 600 centres i col·lectius esportius.

El projecte compte, a més, amb el suport de la Real Federación Española de Balonmano, que des d’un principi va mostrar el seu interès per la proposta al estar vinculada amb una de les principals inquietuds de la institució; potenciar la perspectiva formativa de l’esport i la competició saludable.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies