L’EDO acull una delegació de 14 professors i professores universitaris de Zürich

Captura de pantalla 2011-09-20 a la(s) 18
El grup

Els dies 12 i 13 de setembre, l'EDO va acollir una delegació de 14 professors i professores universitaris de Zürich de diferents àmbits de coneixement (educació, salut i tecnologies) i els hi va organitzar un conjunt de seminaris, tallers i visites a institucions d'educació superior de l'àrea metropolitana de Barcelona.

La visita forma part d'un viatge d'estudis opcional pels docents que cursen el Certificate of Advanced Studies in Higher Education de la Pädagogische Hochschule de Zürich (Escola de Mestres). Enguany van triar conèixer més en profunditat Barcelona i en concret la Universitat Autònoma de Barcelona que va fer d’amfitriona. Durant el dilluns 12, l'activitat del matí va tenir lloc a la Facultat de Ciències de l'Educació.

Després d'una presentació institucional per part del Vicedegà de Relacions Institucionals i la coordinadora d'Intercanvis de la Facultat, es va presentar el grup EDO i els nous graus que s'imparteixen a la Facultat. La presentació tant de l'estructura dels estudis com dels principals reptes, va anar de la mà d'Albert Rico (Grau d'Educació Primària), Mariona Espinet (Grau d'Educació Infantil) i Rafa Merino (Graus d'Educació Social i Pedagogia).

A la tarda, l'IDES ens va organitzar una taula rodona amb la presentació dels projectes de tres grups d'innovació (Joan Rué i la xarxa d'aprenentatge autònom; Sergi Robles i l'ús de la wiki, i Glòria Estapé i els projectes de fi de grau). Les visites del dimarts es van portar a terme a la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus de Castelldefels). L'experiència va ser valorada molt positivament per part dels professors i ens conviden a visitar la seva universitat, amb qui tenim acord de mobilitat

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies