Reunió de coordinació del projecte D-EMIND a Diepenbeek

Data de la trobada científica: 11/03/2024

De l’11 al 13 de març se celebrarà a Diepenbeek (Bèlgica) la quarta reunió de coordinació del projecte europeu D-EMIND.

Aquesta quarta trobada servirà per consolidar la relació social entre els membres del projecte i per fer un seguiment de les línies de treball, ajustar el calendari i acordar-ne els aspectes relacionats amb la gestió quotidiana. La reunió comptarà amb la participació de representants de la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat College of Northern Denmark (Dinamarca), UC Limburg (Bèlgica), Hochschule Dusseldorf (Alemanya) i la Cambra de Comerç i Indústria del Comtat de Csongrad (Hongria).

El projecte “D-EMIND-Promoting digital entrepreneurial mindsets in Higher Education”, finançat en el marc del programa Erasmus + (Ref.: 2021-1-ES01-KA220-HED-000032185) i coordinat per David Rodríguez-Gómez, pretén seguir avançat a les activitats desenvolupades en el marc del projecte ForEMlink. Té com a objectiu promoure que les institucions d’educació superior dissenyin, desenvolupin i provin una metodologia, basada en desafiaments en línia per promoure la mentalitat emprenedora a l’educació superior, per a la qual es dissenyaran diferents estratègies i eines d’aprenentatge. Per assolir aquest objectiu s’han planificat quatre resultats, els quals estan relacionats entre ells:

  • Metodologia i eina d’autoavaluació: el resultat d’aquest projecte se centrarà en un desenvolupament més gran de l’esfera digital del Model ATOM el qual fomenta una mentalitat emprendedora (creativitat, pensament crític, resolució de problemes) entre els estudiants en entorns en línia. A més, es crearà una eina d’autoavaluació per mesurar la creativitat i la cultura emprenedora entre els estudiants.
  • Toolbox i Plataforma D-EMIND: un repositori digital amb recursos oberts per promoure la mentalitat emprenedora. Es crearà una intranet per facilitar les interaccions entre estudiants, professors, mentors i organitzacions externes.
  • Training Pack: la formació d’alumnes, professors i mentors és una part fonamental per fomentar l’ús de la plataforma en línia i la metodologia emprenedora desenvolupada. Aquest resultat contribuirà a desenvolupar la capacitat de docents, estudiants i mentors per implementar de manera autònoma la metodologia D-EMIND.
  • D-EMIND MOOCs: el consorci desenvoluparà tres cursos oberts per a estudiantat, professorat i persones mentores. Els MOOCS per a estudiants i professorat s’estructuraran en 6 unitats principals, una per a cada component del Model Atom. També es desenvoluparà un MOOC addicional centrat en la tutoria per a professorat, presons emprenedores experimentades o qualsevol altre agent clau interessat que vulgui tornar les seves pròpies experiències empresarials o experts a través de diàlegs productius entre mentor i alumnat.

Tota la informació del projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: