Premi CRiEDO

El Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu promou anualment el Premi a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de Formació. Aquesta distinció té com a objectiu principal reconèixer la notable contribució dels centres educatius i dels professionals que hi exerceixen la seva tasca, alhora que impulsa la innovació i la millora contínua dins dels nostres entorns educatius i formatius.

La concepció d’aquest premi està centrada en la identificació i valoració de projectes i trajectòries individuals, col·lectives o institucionals que es destaquen de manera excepcional en aquest àmbit. Amb aquest guardó, es pretén reconèixer les iniciatives i trajectòries individuals o col·lectives, així com la seva destacada implicació en la innovació, la millora i el desenvolupament de les institucions educatives i de formació. S’apunta també a valorar i donar visibilitat als esforços, la dedicació i la tasca feta per les institucions dedicades a l’educació i la formació, així com per als professionals que hi exerceixen la seva activitat. Finalment, es busca estimular i promoure la innovació, la millora i el desenvolupament continuat de les institucions educatives i de formació.

Els candidats al Premi CRiEDO passen per una exhaustiva avaluació per part d’un jurat d’experts, formats per professionals destacats en diversos camps. Es valora no només l’originalitat de la proposta, sinó també la seva aplicabilitat, escalabilitat i el seu potencial per generar un impacte durador. Mitjançant la cerimònia anual de lliurament del Premi CRiEDO, aspirem a inspirar altres a seguir el camí de la innovació i a treballar de manera col·laborativa per abordar els reptes actuals i futurs. A través d’aquest reconeixement, reafirmem la importància de fomentar la creativitat i la resolució de problemes en la nostra comunitat educativa i formativa.

Presenta la teva candidatura per a l’edició del 2024.

Consulta els premiats de les últimes edicions:

D’igual manera, el CRiEDO també promou el Premi a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de formació amb la finalitat de reconèixer l’excel·lència dels Treballs Finals d’Estudis (Treballs final de Grau i Treballs de Fi de Màster en l’àmbit de la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de formació.

El plantejament d’aquest premi està orientat a reconèixer el treball d’estudiants que comportin una anàlisi o millora de les institucions educatives i de formació. Els treballs han d’estar orientats a les línies de recerca del CRiEDO (pràctica educativa informada en l’evidència, entorns digitals a les organitzacions educatives, gestió i millora de les organitzacions, orientació i inclusió educativa, desenvolupament professional a les organitzacions i canvi educatiu a través de les arts).

Consulta les bases de la convocatòria i l’annex per presentar la teva candidatura per a l’edició del 2024.