Reunió de coordinació del projecte BIObec a Viena

Data de la trobada científica: 05/09/2023

El 5 de setembre el projecte europeu BIObec celebrarà la seva Assemblea General i reunió plenària internacional a Viena.

Aquesta trobada permet reunir a tots els membres del consorci –tant de forma presencial com virtual– i presentar l’estat actual del projecte, així com els seus 6 Centres d’educació de base biològica multinivell (BBECs). La Universitat de Recursos Naturals i Ciències de la Vida de Viena (BOKU) acollirà la reunió, i Davide Viaggi, coordinador del projecte de la Universitat de Bolònia, guiarà la reunió. Aleix Barrera-Corominas, membre del projecte BIObec de la UAB,  assistirà a la reunió en modalitat virtual i realitzarà aportacions significatives a l’equip.

El dia següent, CTA, membre del projecte BIObec, organitzarà el seminari “Cross-fertilization seminar among BBECs and Roadmap co-design experience”, un esdeveniment híbrid que pretén reunir un divers grup d’experts en els camps de bioeconomia i educació. Aquest esdeveniment forma part del Fòrum Europeu Científic de Bioeconomia 2023. Durant aquest seminari, es presentarà el full de ruta per a l’establiment dels BEECs. A més a més, diversos grups de treball relacionats amb la bioeconomia i l’educació definiran els objectius d’aquests centres. En el transcurs de dos dies, els participants s’endinsaran en la metodologia BIObec, adquirint coneixements pràctics a través de l’experiència de co-disseny del full de ruta BIObec.

BIObec té per objectiu crear enllaços entre la bioindústria i el sistema educatiu interconnectant universitats, laboratoris d’innovació i centres d’I+D amb agents industrials i regions. Per a fer-ho, el projecte proposa un marc holístic que combina la idea tradicional de centre educatiu amb la de centre de coneixement.

Comparteix a les xarxes: