VII Congrés Internacional EDO 2023

Data de la trobada científica: 17/05/2023

El dies 17, 18 i 19 de maig de 2023 se celebra el VII Congrés Internacional EDO “Aprenentatge i intel·ligència col·lectiva a les organitzacions després de la pandèmia” amb l’objectiu d’analitzar el rol dels directius en la gestió del coneixement i el talent a les organitzacions, les xarxes socials corporatives per a la promoció de l’aprenentatge social i l’aprenentatge en acció com a eina per potenciar el desenvolupament professional.

Els objectius d’aquesta nova edició són:

  • Analitzar i debatre sobre els nous plantejaments i les estratègies utilitzades en els processos de creació i gestió del coneixement col·lectiu i, sobretot, els relacionats amb la cultura d’aprenentatge a les organitzacions.
  • Fomentar l’intercanvi d’investigacions, experiències i bones pràctiques sobre la promoció de la conversa, l’aprenentatge social i informal al lloc de treball i la cultura d’aprenentatge a les organitzacions.
  • Valorar nous formats d’aprenentatge, intel·ligència col·lectiva i participació social en el desenvolupament dels professionals i les organitzacions.
  • Promoure línies de treball conjuntes entre la Universitat, l’Administració Pública i el sector privat sobre la cultura d’aprenentatge i intel·ligència col·lectiva a les organitzacions.
  • Compartir i impulsar el rol clau de les persones en el desenvolupament de les organitzacions i de la societat fent compatible els desenvolupaments personal, professional, institucional i social.

Per a més informació visita la pàgina web.

Comparteix a les xarxes: