Jornada divulgació projecte PBE Tools

Data de la trobada científica: 03/12/2020

El 3 de desembre a les 17.00 hores tindrà lloc una jornada virtual de difusió dels resultats del projecte PBE Tools.

En aquesta jornada es presentaran les aportacions del projecte PBE-tools per a la millora de les activitats vinculades a la Pràctica Basada en Evidències (PBE) en centres educatius. Al llarg de la sessió s’analitzaran estratègies per a la promoció de la PBE a nivell d’aula i de centre educatiu, es coneixeran experiències significatives de centres educatius i es debatrà sobre les possibilitats i limitacions de desenvolupar la PBE.

La jornada s’adreça a tots els centres i professorat participants en el Projecte PBE Tools, a professorat i especialistes de centres no universitaris del sistema educatiu, a responsables i tècnics de sistema educatiu i a entitats i associacions que col·laboren amb els centres educatius.

El projecte Pràctiques educatives basades en l’evidència (PBE). Disseny i validació d’estratègies per a la millora dels centres educatius [PBE-Tools] (ref. EDU2017-88711-R) ha treballat durant tres anys amb 20 centres d’educació infantil i primària de Madrid i Catalunya a revertir la situació, buscant vies de treball col·laboratiu i estratègies que ho permetessin. Els resultats presentaran durant la jornada pretenen ajudar a avançar en la necessària connexió dels centres educatius amb els investigadors, a més de promoure processos d’intervenció educativa més fonamentats en dades i en evidències científiques.

Comparteix a les xarxes: