Segona Ampliació Termini

congresedo
Conferències

Segona ampliació fins el 12 de febrer del termini per la presentació d’aportacions al Congrés Internacional CIEDO “Aprenentatge situat i aprenentatge connectat: implicacions per al treball”.

El Comitè Científic del Congrés Internacional “Aprenentatge situat i aprenentatge connectat: implicacions per al treball” es troba avaluant les més de 80 aportacions rebudes, entre comunicacions i pòsters, així com les 13 sol·licituds de simposi. No obstant i atenent la multitud de demandes rebudes durant l’última setmana, el Comitè Organitzador del Congrés ha decidit aprovar una nova i última ampliació del termini per a la presentació d’aportacions.
Aquelles persones interessades, poden enviar les seves aportacions (comunicacions, pòsters i workshops) fins el proper 12 de febrer del 2016 a través de la plataforma web del Congrés.

El Congrés, que es desenvoluparà a Barcelona els dies 11, 12 i 13 de maig de 2016, està organitzat per l’Equip de Desenvolupament Organitzacional, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya i l’Escola de Administració Pública de Catalunya.

Com en anteriors edicions, el CIEDO pretén ser un espai per a què es trobin professionals de l’Administració i el sector privat i acadèmics interessats en totes aquelles temàtiques relacionades amb la creació i gestió del coneixement, l’aprenentatge informal i altres aspectes vinculats amb les noves modalitats formatives. Per a això s’ha previst una estructura similar a la d’anteriors anys, on es presentaran 5 conferències generals, 15 simposis especialitzats i taules de comunicacions i pòsters.

Com a aspecte destacat, cal considerar la possibilitat que les millors aportacions siguin convidades a presentar els seus escrits, amb les corresponents adaptacions, a revistes indexades on membres del Comitè Científic participen com part dels comitès editorials.

Per a més informació: http://edoserveis-uab.cat/congreso2016/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies