Reunió de coordinació del projecte FUESE a Panamà

Els dies 20, 21 i 22 del mes de març es va tancar la primera trobada presencial del consorci de 14 institucions (12 centreamericanes i 2 europees) conformades per al desenvolupament del projecte FUESE: Enfortiment de l’Extensió a l’Ecosistema de les Universitats de Centreamèrica. La reunió es va iniciar virtualment el dia 15 de febrer i va servir per arrencar les activitats que van prendre forma a la reunió presencial a la UDELAS de Panamà al març.

FUESE pretén avaluar l’impacte de les polítiques i les pràctiques d’extensió universitària en el context centreamericà. El projecte planteja un full de ruta ambiciós per a la seva execució en els pròxims tres anys. El 2024, es durà a terme la fase de diagnòstic i anàlisi, seguida per la implementació i desenvolupament el 2025, i finalitzant amb el monitoratge i transformació en el darrer any del projecte. Cada etapa té objectius específics que contribuiran a l’enfortiment de l’extensió universitària a la regió.

Per part de la UAB van assistir els professors Diego Castro (coordinador FUESE a la UAB) i Aleix Barrera. La pròxima trobada presencial serà a la USAL (El Salvador) els dies 20, 21 i 22 de novembre d’aquest mateix any 2024. Per a més informació aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies