Celebració del Multiplier Event del projecte Orienta4VET

El 4 d’abril va tenir lloc la Jornada “Explorant estratègies d’orientació per a millorar la permanència i evitar l’abandonament en la Formació Professional” a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest esdeveniment pretenia aclarir la importància de l’educació i la formació professional (FP) i oferir estratègies per evitar l’abandonament dels programes d’FP. Durant aquesta jornada es van reunir actors de l’FP de tots els àmbits per mostrar eines d’avantguarda que revolucionaran els itineraris d’FP i es van presentar tres recursos que seran útils a estudiants, educadors i professionals per igual:

  • PR1: La guia interactiva: desenvolupada pels i per les professionals dels equips d’O4VET; aquesta guia ofereix suport als professionals de l’orientació i els equips docents per desenvolupar estratègies adreçades a la prevenció de l’abandonament dels itineraris d’FP.
  • PR2: El mapa interactiu. Prepareu-vos per embarcar-vos en un viatge immersiu amb aquest mapa interactiu, dissenyat per connectar els entusiastes de l’FP amb les millors oportunitats i itineraris de formació.
  • PR3: El recurs de formació integral. Aquest recurs complet canvia el joc! Integra PR1 i PR2, oferint una proposta formativa en orientació a l’àmbit de l’FP.

Amb els recursos innovadors d’Orienta4VET, estem fent un salt cap a un futur millor per als itineraris professionals i donant suport als estudiants perquè desenvolupin el seu veritable potencial. Uneix-te a nosaltres per celebrar aquesta fita i construïm junts una base més sòlida per a l’educació en FP.

Per a més informació, visita la pàgina web i X.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies