Resultats de la Tercera Trobada de la RedAGE

3_Redage
Projectes

El passat mes de juny tingué lloc a Lima (Perú) la tercera trobada de la RedAGE a la qual van assistir representants de més de 30 institucions participants en la xarxa per tal de treballar i debatre sobre temes vinculats a la gestió educativa a nivell Iberoamericà i, al mateix temps, acordar les bases que han de permetre la supervivència de la xarxa més enllà de 2012, moment en el que deixarà de tenir el suport econòmic de l’AECID.

Entre els acords presos destaca la constitució d’una associació amb seu al Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, que serà liderada per l’Equip de Desenvolupament Organitzacional. Entre les principals finalitats que es marca l’associació en destaquen:


- Coordinar accions entre l’Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la Universitat Autònoma de Barcelona i les àrees de gestió educativa de les universitats llatinoamericanes.
- Establir criteris de treball que permetin iniciar línies d’activitat conjuntes, a les que puguin incorporar-se altres àrees de gestió educativa de les universitats llatinoamericanes.
- Promoure l’intercanvi acadèmic entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i les institucions universitàries Iberoamericanes que s’hi adhereixin.
- Identificar i implementar línies de recerca conjuntes que resultin rellevants per al context Iberoamericà.
- Definir instàncies de formació presencial o virtual (conferències, cicles de formació, ateneus, etc..) destinats a gestors dels sistemes i dels centres educatius.
- Planificar i implementar instàncies presencials i virtuals d’intercanvi acadèmic dirigides a dinamitzar la gestió educativa a iberoamericà.

Així mateix, es van acordar quins eren els diferents drets i deures dels membres de l’associació, així com els requisits necessaris per a formar part de la mateixa, règim disciplinari, etc.. Aspectes tots ells que en breu estaran disponibles a la web oficial de la RedAGE per a consulta de totes aquelles institucions i persones interessades en participar de la mateixa.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies