Projecte ETFU “Empowering the Future” a Barcelona

186_ETFU
Activitats

El Grup de Recerca ERDISC organitza a Barcelona la reunió del projecte "Empowering the Future: Joventut, Art i Nous Mitjans" els dies 16 a 18 d'Octubre de 2013.

La reunió pretén dur a terme el tancament del projecte i reflexionar sobre els resultats de les diverses experiències d'investigació-acció amb joves en cinc ciutats de diferents Països d'Europa: Anvers, Amsterdam, Berlín - Potsdam, Ostrava i Barcelona.

La seu de la trobada serà al Centre Cívic "Pati Llimona", Com a marc adequat d'experiències artístiques i lúdiques entre joves i formadors de Catalunya. L'equip ERDISC, dirigit pel Dr. Miquel Àngel Essomba, participa en el Projecte amb el desenvolupament d'una Comunitat Virtual d'Aprenentatge per a Joves anomenada "Kabua 2.0", dissenyada especialment per al desenvolupament dels processos d'empoderament de joves en la seva participació social activa.

En aquest projecte hi participen diversos professors i col·laboradors del Departament de Pedagogia Aplicada: Katia Pozos, Anna Tarrés, Josep Guardiola, Berta Espona, Maria Faig, entre d'altres.

Per a més informació: http://www.etfu.eu/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies