La quarta reunió general de la xarxa de política educativa SIRIUS

188-Sirius
Seminaris

Del 10 a l’11 d’octubre va tenir lloc a l’Ajuntament de La Haia la quarta reunió general de la xarxa SIRIUS, xarxa coordinada per l’equip d’investigació ERDISC

Més de 35 socis de la xarxa van participar en aquesta reunió organitzada per l’equip del Dutch National Knowledge Centre for Mixed Schools, Guido Walraven, Christie Hofmeester i Paco Lucassen. Els participants van tenir l’oportunitat de debatre sobre els resultats aconseguits per la xarxa aquest any i els reptes que es plantegen de cara al pròxim any i a partir del 2014. El programa estava estructurat al voltant de tres grans preguntes:

- A on ens trobem?
- Com podem estendre i aprofundir el treball realitzat durant el 2014?
- Cap a on anem?

La reunió va combinar sessions de treball i temps lliure per poder enfortir el coneixement entre els socis. La valoració dels participants va ser molt positiva, doncs tots coincideixen en que aquestes reunions generals són una gran oportunitat per treballar junts pel present i futur de la xarxa. La combinació de la reunió general amb els tallers temàtics previs va ser un dels temes millor valorats, perquè permet als participants treballar, a més de temes administratiu i estratègics, apunts de contingut. Un altre element valorat positivament van ser les sessions més dinàmiques, com el debat sobre el pla de treball 2014 a partir de 8 taules temàtiques, i que va constituir la pluja d’idees perfecta per millorar l’esborrany del pla presentat.

Per a més informació podeu consultar la web de la xarxa SIRIUS.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies