Formació per a Directius

Postgrau_master_innovacio
Formació

Inici del Postgrau i el Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa en les dependències de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB .

La innovació i la qualitat en els centres educatius requereixen plantejaments i estratègies globals així com processos de gestió qualificats , participatius i democràtics . El grup EDO de la Universitat Autònoma de Barcelona ofereix , des de fa temps , projectes de formació directiva e- learning ( modalitats semipresencials i virtuals ) dirigits a adquirir conceptes i desenvolupar capacitats associades a la direcció, gestió i administració d'institucions educatives , tant l'àmbit de l'educació formal com de l'educació no formal.

El 18 i 19 d'octubre es durà a terme la primera sessió presencial del Postgrau i del Màster a la UAB.

Aquest programa neix fruit de la necessitat dels professionals de l'educació d'adquirir competències que els permetin desenvolupar d'una manera efectiva les funcions de direcció i lideratge d'institucions educatives i formatives . Enfocat no només a professionals de l'àmbit formal , aquest programa ofereix una formació prou àmplia com per satisfer les necessitats formatives tant de mestres que volen accedir a càrrecs directius , com d'altres professionals que es troben desenvolupant activitats de gestió en l'àmbit de la formació o d'institucions socioculturals amb un enfocament clarament educatiu.

Més informació sobre el programa a : http://goo.gl/6j7JZ

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies