Presentat el Col•lectiu AGE – Perú

126-RedAGE-PERU
Altres

La passada setmana es va presentar a Perú el “Col·lectiu RedAGE”. El col·lectiu neix com a part de les accions que desenvolupa la Facultat d’Educació de la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú en qualitat d’institució membre de la RedAGE.

El Col·lectiu AGE-Perú està conformat per una agrupació de persones que pertanyen a institucions educatives que brinden formació a nivell bàsic i superior, i que comparteixen el desig de treballar conjuntament per a la millora de la gestió educativa escolar peruana. Els seus objectius de partida són:
- Promoure l’intercanvi acadèmic entre les institucions educatives que conformen el Col·lectiu;
- Implementar línies de recerca sobre temes de gestió educativa;
- Promoure la publicació de recerques conjuntes;
- Organitzar trobades acadèmiques per a la socialització i difusió de recerques, experiències exitoses i propostes que afavoreixin l’interaprenentatge en matèria de gestió educativa;
- Realitzar recerques conjuntes i interdisciplinars en gestió educativa;
- Facilitar formació i capacitació en gestió educativa.

Les principals activitats del col·lectiu es centren en la realització de recerques sobre gestió educativa, l’organització de trobades acadèmiques per a difondre els avenços en gestió educativa i l’estudi i difusió de bones pràctiques en gestió educativa.

De moment, el col·lectiu està conformat per la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú (PUCP), l’Institut Peruà d’Acción Empresarial (IPAE), la Universitat Nacional de Cajamarca (UNC), la Universitat César Vallejo (UCV) i el Col·legi Andrés Bello

L’Equip EDO-UAB, juntament amb la Universitat ORT-Uruguay, van ser els impulsors inicials de la RedAGE “Xarxa de suport a la gestió educativa” amb la col·laboraciuó de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional i Desenvolupament.

Més informació: http://www.redage.org

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies