Nova publicació de José Luís Muñoz: “Ayuntamientos y desarrollo educativo”

128_jOSELUISl
Publicacions

“Ayuntamientos y desarrollo educativo” és el títol de la nova obra de José Luís Muñoz en la que analitza la implicació dels municipis en l’educació i a través dels ajuntaments.

L’obra (Editorial Popular, Madrid) resulta interessant perquè aporta un Model i un Instrument per a analitzar el desenvolupament educatiu promogut pels municipis. Es respon així a un dels problemes amb els que es troben els municipis i els seus Ajuntaments: combinar els models d’avaluació externa, estandarditzats i generals que parteixen d’indicadors de serveis socials i educatius, amb models propis, contextualitzats i més centrats en els processos.

Per a l’autor, “els ajuntaments son capaços de renovar-se i reinventar-se permanentment disposen d’estratègies més adequades per a fer front a les situacions de canvi constant que els exigeix l’entorn”. Així, es refereix als Ajuntaments que s’adapten al canvi amb rapidesa perquè aprenen dels seus processos i pràctiques, tenen el desig de progressar i la il·lusió de millorar el desenvolupament educatiu dels seus municipis.


José Luís Muñoz és Pedagog i Doctor en Processos de Qualitat i Innovació Educativa. Actualment es Professor Ajudant Doctor de la Universitat de València. Ha estat profesor de l'àrea de didàctica i organització escolar del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, realitzant la seva Tesis Doctoral sobre el desenvolupament dels municipis en educació. Les principals línies de recerca en les que treball són: el desenvolupament social i educatiu, municipis i educación i organització i millora de les institucions socioeducatives.

Más información: http://edo.uab.cat/content/ayuntamientos-y-desarrollo-educativo

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies