Participació a l’Open Sciences & Innovation Forum UAB

135_Marina_Tomas
Activitats

Marina Tomás, coordinadora del CUCC va presentar el “Paquet Integrat per a la Qualitat de la Innovació a les Instituciones Proveïdores de Formació (PK-Q)”

El dimarts 4 de desembre va tenir lloc l'Open Science & Innovation Forum a l'Hotel Campus de la UAB, un espai de relació i networking per a la indústria i la recerca amb un gran èxit de participació. La jornada va reunir més de 250 assistents, entre investigadors i empreses com Repsol, Almirall, Grupo Ferrer, Menarini, HP, Banc Sabadell, Danone, Nutrexpa, Panrico o Gallina Blanca, entre d'altres.

Marina Tomàs-Folch, en nom del grup “Gestió del canvi a les organitzacions de formació” de l’equip EDO ha participat en l’Open Sciences & Innovation Forum UAB en l’espai de relació i networking entre l’empresa i la recerca. També ha presentat una proposta al premi d’innovació “Paquet integrat per a la qualitat de la innovació a les institucions proveïdores de formació (Pk-Q).

El PK-Q, creat fruït de la recerca del grup que dirigeix la Dra. Tomás, és una eina que garanteix l’èxit de les innovacions a les institucions que planifiquen, imparteixen, supervisen o gestionen qualsevol tipus d’acció formativa. La tecnologia d’aquesta eina permet planificar, avaluar i fer prediccions dels processos de canvi, essent possible aplicar-lo en diferents moments del procés de canvi planificat: la preparació, a l’inici del procés o en un moment diferit, sense oblidar la fase final d’avaluació de resultat.

Per a més informació sobre PK-Q revisar: http://accelera.uab.cat//documents_edo/pdf/Open_Sciencie_innovation.pdf

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies