La Jornada Universitat i Discapacitat presentarà el Pla d’Acció Tutorial

131
Seminaris

La jornada "Universitat i Discapacitat" tindrà lloc el 4 de desembre a l'edifici del Rectorat de la UAB. Servirà per presentar el Pla d'Acció Tutorial (PAT) per a estudiants universitaris amb discapacitat.

La jornada de presentació del Pla d'Acció Tutorial (PAT) per a estudiants universitaris amb discapacitat, que tindrà lloc el 4 de desembre, pretén ser un espai de treball on es puguin recollir les aportacions i observacions tant dels professors com de la resta d'experts en temes de discapacitat. Las FAS participa en l'organització d'aquest esdeveniment que s'ha dut a terme en el marc de la convocatòria d'ajudes Ministeri d'Educació per al desenvolupament i accions orientades a la millora de l'atenció integral i empleabilitat dels estudiants universitaris.

DIA INTERNACIONAL
Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el pròxim 3 de desembre, amb aquesta jornada el que es pretén és donar a conèixer els resultats i presentar la Guia de Recomanacions per tal que sigui avaluada pel professorat de la UAB, representants de les entitats del món de la discapacitat i tècnics dels servei d'atenció als estudiants universitaris de les universitats per tal de, un cop revisada, validar el seu contingut.
 
L'elaboració del PAT sorgeix a partir del nou model educatiu que estableix l'acció tutorial com a eix fonamental en l'aprenentatge de l'estudiant i el nou Estatut de l'Estudiant Universitari que recull la necessitat d'adaptar els programes de tutoria i les activitats a les necessitats dels estudiants amb discapacitat.

Membres del grup EDO-UAB han col·laborat en en desenvolupament del projecte i en la preparació de la Jornada Universitat i Discapacitat constarà de dues parts, la primera de les quals està formada per 4 grups de discussió amb tècnics representants de diferents entitats del sector de la discapacitat, professors membres de diferents grups de recerca que treballen en temes de discapacitat, tècnics dels serveis d'atenció d'altres universitats i professors que tenen o han tingut estudiants amb discapacitat entre el seu alumnat. La segona part de la jornada es realitzarà una taula rodona per a presentarà la Guia de Recomanacions a càrrec de la Vicerectora d'Estudiants i Cooperació de la UAB.
 
La taula rodona està oberta a tothom i cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari fins al 30 de novembre.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies