Què fem amb les comunitats madures?

compartimcat-1
Seminaris

Membres de l’EDO-UAB participen en la VII Jornada del programa Compartim del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

El proper dia 4 de desembre tindrà lloc la VII Jornada Compartim sota el lema “Què fem amb les CoP madures?”. Aquesta activitat, enfocada a un públic especialitzat, comptarà amb la presència d’experts sobre gestió del coneixement i el treball col·laboratiu en les administracions públiques.

L’objectiu de la Jornada és reflexionar sobre les trajectòries que han assolit les diferents CoP del Departament de Justícia, analitzant quins són els diferents itineraris que aquestes han escollit i quin és l’abast d’aquesta evolució. Per a fer-ho, la jornada comptarà amb la participació dels e-moderadors de les diferents comunitats que actuaran com a professionals interns experts sobre les CoP i, per altra banda, professionals externs que actuaran com a assessors. La finalitat última és definir noves perspectives de futur per a les comunitats i com fer visible el valor intangible de la feina desenvolupada en les Comunitats de Pràctica en el marc de les Administracions públiques.

La participació en aquesta activitat de membres del grup EDO-UAB s’emmarca dins de les activitats de col·laboració que des de fa més de 4 anys estan desenvolupant conjuntament l’EDO i el CEJFE, a partir del qual s’han realitzat ja tres trobades científiques d’àmbit internacional (2010, 2011 i 2012), a més de col·laboració en la realització de recerques conjuntes sobre creació i gestió del coneixement a través de CoP.

Per a més informació sobre la jornada: http://goo.gl/kV9vS

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies