Organització de centres educatius: Models emergents

23_mLORENZO
Publicacions

Manuel Lorenzo Delgado, Catedràtic de la Universidad de Granada i coordinador del grup EDO d’aquesta Universitat presenta el seu nou llibre, publicat per l’editorial La Muralla.

El llibre, que porta per títol “Organización de centros educativos. Modelos emergentes” ofereix una visió original i pròpia de l’Organització Escolar, disciplina pedagògica àmpliament assentada en el nostre context. Sobre la plataforma epistemològica del paradigma de la complexitat que presenta Edgar Morin, i del pensament ecològic, s’elabora una autèntica i innovadora teoria del centre educatiu com a organització en la primera part, per a passar a la anàlisis dels models emergents actuals que aquesta concepció genera en funció de la dimensió de l’ecosistema que es vulgui emfatitzar.

Es descriuen així, integrats en una obre coherent, models d’escolarització de la nostra ciutadania que van des de les Comunitats d’Aprenentatge, el carrer com a escola, la casa com a escola, les ciber-escoles i aules virtuals, o l’escola de els Sense Terra brasilers.

Per a més dades sobre el llibre consultar la fitxa de l’apartat publicacions d’aquesta Web.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies