Col•laborar per a millorar les organitzacions formatives

22-Educar
Publicacions

Els professors Joaquín Gairín i David Rodríguez coordinen el monogràfic de la revista Educar en el qual participen 7 membres de l’equip EDO en la presentació de 3 articles acadèmics vinculats amb recerques en curs.

El número 47/1 de la revista Educar ha estat coordinat per membres del grup EDO, i en ell hi ha participat 7 dels seus membres presentant aportacions que formen part dels projectes que actualment s’estan duent a terme, o que formen part de les línies de recerca obertes del grup.

En aquest sentit, Joaquín Gairín i David Rodríguez han presentat una aportació titulada “Canvi i millora a les Instituciones educatives”, Miren Fernández ha col·laborat amb Jesús Martínez en l’article “Noves polítiques de desenvolupament professional per a empleats públics. El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya”, i finalment Juan Manuel Trujillo, Pilar Cáceres, F. Javier Hinojo i Inmaculada Aznar han publicat l’article titulat “Aprenentatge cooperatiu en entorns virtuals. El projecte Xarxes Educatives i Organitzacions Interuniversitàries”.

El número de la revista Educar pot ser consultat íntegrament a través del següent vincle: http://ddd.uab.cat/record/5029

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies