Models i mètodes de gestió del coneixement

85_EDO_intech
Publicacions

Professors del grup EDO publiquen un capítol sobre disseny, desenvolupament i avaluació de processos de creació i gestió del coneixement en institucions educatives.

En el marc de la línia de recerca sobre Gestió del Coneixement que està desenvolupament des de l’any 2003 el grup EDO i, vinculat especialment al darrer projecte finalitzat “Actors i processos de Gestió del Coneixement a través de la Xarxa” (SEJ2007-67093/EDUC), finalitzat el setembre de 2010, els professors Joaquín Gairín, David Rodríguez i Carme Armengol acaben de publicar un capítol sobre “Agents i Processos en la Creació i Gestió del Coneixement a les Organitzacions Educatives”.

Aquest capítol forma part d’un volum coordinat pel professor Huei Tse Hou, de la National Taiwan University of Science and Technology i que porta per títol ““New Research on Knowledge Management Models and Methods”.

El capítol en qüestió pretén aportar respostes pràctiques per al disseny, desenvolupament i avaluació dels processos de creació i gestió del coneixement a les organitzacions educatives. S’expliciten alguns dels principals beneficis del treball col·laboratiu entre els professionals de l’educació i es proposen algunes de les funcions i processos bàsics d’aquest tipus d’estratègies en l’àmbit educatiu.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies