Màster en Organització i Direcció de centres de formació musical

Imagotipo CRIEDO
Formació

ESMUC i EDO col·laboren en la organització conjunta d’un màster l’objectiu del qual és la formació de professionals capaços de gestionar i organitzar centres de formació musical.

La necessitat específica de formació en organització educativa per a completar el perfil del professional de la docència musical i dotar-lo així dels coneixements i eines de gestió necessaris afavoreixen que l’ESMUC i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) posin en marxa una nova edició del Màster en Organització i Direcció de centres de formació musical. La intenció d’aquest Màster és constituir-se com un referent formatiu i professional per a totes aquelles persones que tinguin interès per la gestió i la organització dins del camp de l’educació musical.

El Màster es dirigeix a professors de música orientats al canvi i la innovació des del propi centre, els directius d’escoles de musica i conservatoris que tenen la voluntat de millorar i incrementar l’eficàcia i eficiència de la direcció, així com qualsevol altre professional del sistema educatiu amb ganes de canviar i millorar el seu propi centre.

Sota aquesta perspectiva, els objectius del programa són:
- Oferir l’especialització necessària en la gestió, organització i direcció de centres de formació musical.
- Proporcionar coneixements sobre les problemàtiques de l’organització i direcció.
- Impulsar la reflexió, la recerca i la innovació en la gestió.
- Donar suport als processos de canvi.
- Promoure l’intercanvi d’experiències.

Per a més informació sobre el màster cliqui aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies