Lady Johanna Buitrago escollida per a participar en el Campus d’Estiu de XEU

LJBuitrago
Premis

Una de les col·laboradores del grup ha estat seleccionada per a assistir al Campus d’Estiu de la xarxa XEU “Xarxa d’Emprenedoria Universitària” els dies 12 i 13 de juliol a la Universitat de Vic.

Una de les col·laboradores del grup ha estat seleccionada per a assistir al Campus d’Estiu de la xarxa XEU “Xarxa d’Emprenedoria Universitària” els dies 12 i 13 de juliol a la Universitat de Vic. L’activitat va dirigida a estudiants que estan matriculats en alguna assignatura dels dos darrers anys de qualsevol titulació universitària (grau, postgrau, màster o doctorat). Hi participen només 8 estudiants de cada una de les universitats que conformen la xarxa. El procés d’inscripció s’ha dut a terme durant el mes de maig, i l’acceptació de les candidatures es va comunicar el passat 22 de juny.

La “Xarxa d’Emprenedoria Universitària” es posa en marxa per a dur a terme, de manera coordinada, accions de foment de l’apoderament, i de contribució a la detecció de talent emprenedor, així com a la creació de vocacions empresarials a la comunitat universitària.

Durant dos dies, els assistents desenvoluparan, organitzats en equips, un procés d'emprenedoria a partir d’un repte que els serà presentat. Es tracta d’aplicar habilitats emprenedores prenent com a punt de partida un cas concret, comú per a tots els equips participants. En aquest Campus aprendran a treballar per objectius de forma col·laborativa, competir, compartir experiències amb persones amb inquietuds creatives i capacitat d’acció i, finalment, generar un treball d’alt valor en un període de temps limitat.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies