Jornada de R+D+i del Clúster en Educació i Formació de la UAB

clustereducacio
Institucional

Avui, 28 de juny, des de les 9h i al llarg de tot el matí, té lloc la Jornada de R+D+i del Clúster en Educació i Formació de la UAB a la Facultat de Traducció i d'Interpretació. La Jornada s'emmarca dins de les actuacions del Campus d'Excel·lència Internacional UABCEI.

L'acte persegueix ser un espai de trobada de grups de recerca de la UAB que treballen amb agents externs a l'àmbit de l'educació i la formació. Busca, així mateix, impulsar la reflexió sobre la realitat existent i la desitjable en las relacions amb els agents externs a la UAB relacionats amb el camp de l'educació i la formació. En aquest marc, la Jornada té per finalitat presentar els objectius, actuacions i projeccions de futur del Clúster en Educació i Formació.

Els objectius de la jornada són visualitzar les actuacions de R+D+i d'educació i formació de la UAB vinculades amb agents externs (empreses, administracions i altres tipus d'roganitzacions); analitzar la realitat, problemàtiques, claus d'èxit i perspectives de la R+D+i sobre educació i formació; i presentar els objectius, actuacions i reptes de futur del Clúster en Educació i Formació de la UAB.

La jornada està adreçada als membres de grups de recerca de la UAB; les institucions vinculades a grups de recerca, les empreses i organitzacions sense ànim de lucre interessades en la recerca en educació i formació, i a totes aquelles persones i entitats interessades a col·laborar en projectes de la UAB.

Més informació:
Jornada de I+D+i del Clúster en Educació i Formació de la UAB

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies