RedAGE es consolida com a portal de referència a nivell Iberoamericà

3_Redage
Projectes

La RedAGE (Xarxa de Suport a la Gestió Educativa), creada per l’Equip de Desenvolupament Organitzacional en col·laboració amb la Universitat ORT de Uruguay es consolida mes rere mes com a portal de referència Iberoamericà sobre Gestió Educativa.

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional en col·laboració amb la Universitat ORT d’Uruguay va crear, amb el suport econòmic de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional, la RedAGE, xarxes d’abast Iberoamericà l’objectiu de la qual és treballar sobre aspectes vinculats a la formació, recerca, desenvolupament i innovació en gestió institucional, vinculant a diferents universitats i entitats interessades en la temàtica.

Fruit del projecte aparegué el portal http://www.redage.org, que durant el passat mes de maig va rebre més de 6.450 visites corresponents a 5.000 usuaris diferents. Al mateix temps, la xarxa compta amb una Newsletter que suma uns quants centenars de subscriptors a nivell Iberoamericà, i que aquest mes de juny arriba a la seva edició número 25.

Des d’aquí es vol remarcar el sentit de transparència i servei de la RedAGE, essent un projecte de tots i per a tots, amb la qual cosa tota persona interessada amb la temàtica pot participar de forma activa introduint informació rellevant sobre Gestió educativa (activitats formatives, activitats de difusió científica, publicacions rellevants, etc...) o de forma passiva aprofitant tots els recursos i potencialitats que el portal li ofereix.

Si desitja rebre informació periòdica de RedAGE es pot subscriure a la seva Newsletter fent clic aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies