LLIBRE GRATUÏT

211_CIEDO2012
Publicacions

Accés obert al llibre “Gestió del Coneixement i Desenvolupament Organitzatiu: formació i formació corporativa”

El present text recull i amplia les reflexions realitzades en el marc del II Congrés Internacional EDO 2012 : El EDO integra des de fa anys a professors de la Universitat Autònoma de Barcelona , d'altres universitats i especialistes interessats en el desenvolupament d'activitats vinculades amb l'organització , direcció i canvi en les organitzacions educatives i de formació . Aborda aspectes com la creació i gestió del coneixement en les organitzacions , l'anàlisi de rols i perfils professionals , l'efecte de les noves tecnologies en la formació , l'avaluació de programes i d'impacte de les accions formatives , la prevenció integral de riscos en entorns de formació i les resistències al canvi , entre d'altres.

El seu capítol primer recull les aportacions de cinc experts internacionals sobre la formació i la formació corporativa . els capítols tercer i quart es dediquen a la formació en les organitzacions i recullen 13 aportacions que presenten nous enfocaments de la formació , les metodologies per a l'aprenentatge amb eines TIC i , com a exemple , el funcionament d'una comunitat de pràctica . Representen així una aproximació a les noves maneres de treballar en les organitzacions i el coneixement de les eines tecnològiques que ho fan possible.

El CD recull més de 50 aportacions organitzades en funció de la temàtica que tracten i considerant els apartats de creació i gestió del coneixement col · lectiu , l'aprenentatge en xarxa , les comunitats de pràctica , l'aprenentatge informal , el desenvolupament organitzacional i altres aportacions.

Accés al llibre : http://goo.gl/nWv0pT
Accés al CD : http://goo.gl/hmlqnC

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies