Barcelona Inclusiva 2014

210_BCNInclusiva
El grup

Els membres de EDO , Joaquín Gairín i José Luís Muñoz , participen del Comitè Científic del "Barcelona Inclusiva 2014 International Congress " .

Els professors Joaquín Gairín (Univ. Autònoma de Barcelona) i José Luís Muñoz (Universitat de València), membres de EDO, participaran del Comitè Científic del I Congrés Internacional Barcelona Inclusiva 2014: "Orientació per a una societat inclusiva", que se celebrarà els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny pròxim.

El Congrés està organitzat per l'Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO) i l'Associació Catalana d'Orientació Escolar i Professional (ACO), comptant amb el suport de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE). L'eix transversal sobre el qual pivotarà l'esdeveniment es vincula a l'escola, el treball i l'entorn.

Entre els propòsits de la trobada, destaquen els de: afavorir un marc interdisciplinari de reflexió i construcció de propostes per a una societat més inclusiva en totes les etapes del cicle vital de la persona, oferir espais de debat i formació on compartir metodologies de treball en xarxa; facilitar als professionals de l'orientació una mirada diversa , global i transversal dels processos inclusius, i donar a conèixer bones pràctiques inclusives en els àmbits de la intervenció social , educativa , laboral i professional.

Pàgina web del Barcelona Inclusiva 2014 International Congress : http://barcelonainclusiva2014.net/congreso/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies