La UAB puja més de 150 posicions al rànquing de The Times Higher Education

columnes
El centre

La UAB s'ha situat entre les posicions 201 i 225 del rànquing de The Times Higher Education d'enguany, millorant en més de 150 posicions la classificació de l'any passat (368).

La UAB, segona universitat espanyola al rànquing, és l'única que millora la seva posició respecte l'edició anterior. A més, l'Autònoma es consolida com una de les 100 primeres universitats europees.

Per categories, la UAB és la universitat millor situada d'Espanya pel que fa a la docència i la recerca, així com la segona en internacionalització i en obtenció de recursos privats per a la recerca.

El rànquing està encapçalat pel California Institute of Technology, que desplaça al segon lloc la guanyadora de les sis darreres edicions, la Harvard University. Un any més, els deu primers llocs es mantenen ocupats exclusivament per institucions nord-americanes i britàniques.

El mètode d'anàlisi que s'utilitza en el The Times Higher Education World University Ranking (THE WUR) inclou tretze indicadors que fan referència a cinc categories principals: docència (que té un pes del 30% al resultat global), recerca (30%), nombre de citacions (30 %), intercanvi d'estudiants i de personal docent i investigador (7,5 %) i transferència de coneixement i innovació (2,5%).

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies