Jornada sobre la Recerca en l’abandonament i persistència universitària

97_Abndono_UB
Activitats

El proper dimecres, 13 de juny de 2012, es celebrarà la Jornada sobre la Recerca en l’Abandonament i la Persistència Universitària, organitzada per l’Equip TRALS i que tindrà lloc a la Universitat de Barcelona.

La Jornada, que forma part del projecte “la persistència i l’abandonament en el primer any d’universitat en ciències socials: bases per a la millora de la retenció” (EDU2009-10351), s’obrirà per part de Mª Àngels Marín (Directora del Departament de MIDE de la UB) i Pilar Figuera (Coordinadora de l’equip de recerca TRALS).

A continuació, tindrà lloc la conferència titulada “línies emergents a l’estudi de l’abandonament i persistència universitària en el context nord-americà” i que serà impartida pel Dr. Alberto F. Cabrera de la University of Maryland.

I d’11.30h a 13.30h serà el moment per a la Taula Rodona sobre  “transició i persistència a la Universitat Catalana” que coordinarà el professor Sebastián Rodríguez Espinar i que comptarà amb la participació de Juana María Sancho (Grup de Recerca Esbrina, Universitat de Barcelona), José Luís Muñoz (Equip de Desenvolupament Organitzacional, Universitat Autònoma de Barcelona), Sandra Fachelli, Albert Sánchez i Marina Ustrell (Grup de Recerca GRET, Universitat Autònoma de Barcelona), Max Turull i Berta Roca (Grup d’Estudi “abandonament i absentisme en els estudis de primer curs de Dret” de la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de Barcelona), Àngels Alegre (Observatori de l’Estudiant, Universitat de Barcelona) i Pilar Figuera (Grup de Recerca TRALS, Universitat de Barcelona).

Lloc de realització: Aula Júlia Espín – Departament MIDE (Edifici Llevant – Campus Mundet, Universitat de Barcelona).

Web: www.ub.edu/trals

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies