Jornada EDO 2015

jornadaedo
Conferències

Inscripcions obertes per a participar a la Jornada EDO: La creació i gestió del coneixement organitzatiu, que tindrà lloc el proper 6 de març.

L'Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona vincula la seva activitat de docència i investigació amb l'anàlisi de les dinàmiques de desenvolupament de les organitzacions en general i les educatives en particular.

Des de l'any 2010 es vénen desenvolupant, amb caràcter Bianual, els Congressos Internacionals EDO, que gaudeixen d'àmplia acceptació per part de responsables de formació, tècnics i professionals vinculats a la temàtica.

Amb la realització de la Jornada EDO "La creació i gestió del coneixement organitzatiu", pretén oferir un espai de reflexió en torn als avenços en aquesta temàtica i promoure la cerca de nous enfocaments que permetin la col·laboració conjunta orientats al desenvolupament de processos de gestió del coneixement efectius. La Jornada es desenvoluparà en el marc de la XIV edició de l'Expolearning, durant la“Setmana de l'Educació” que tindrà lloc entre els dies 4 i 8 de març de 2015 a Madrid (consulti els Avantatges aqui).


La Jornada constarà d’una taula rodona sobre estratègies per a la promoció del aprenentatge informal i la gestió organitzativa del coneixement col·lectiu a la que participaran el director de l’EDO, Joaquín Gairín, el coordinador de nous programes formatius del CEJFE, Jesús Martínez i la directora de practicareflexiva.com, Àngels Domingo. Després d’un espai de networking, tindrà lloc la conferència “Innovar a les organitzacions a través de la creació i gestió del coneixement col·lectiu” impartida pel director de Inter-Management Iberica, Jesús Berruezo.

Els assistents tindran la possibilitat de realitzar sessions de treball online que els permetran la obtenció d'un certificat de aprofitament, que serà convalidable per activitats del Màster en Formació TAC: gestió del talent, aprenentatge i innovació en les organitzacions.


Per a més información sobre la Jornada: http://accelera.uab.cat/congressus/jornada2015madrid 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies