IV Trobada Iberoamericana de la RedAGE

3_Redage
Conferències

La RedAGE (Xarxa de Suport a la Gestió Educativa)  realitza la IV Trobada que acull a representants de més de 15 països associats a la xarxa.

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional en col·laboració amb la Universitat ORT d’Uruguay va crear, amb el suport econòmic de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional, la RedAGE, xarxes d’abast Iberoamericà l’objectiu de la qual és treballar sobre aspectes vinculats a la formació, recerca, desenvolupament i innovació en gestió institucional, vinculant a diferents universitats i entitats interessades en la temàtica.

Recentment, la RedAGE s’ha establert com a xarxa independent, amb caràcter jurídic propi, la qual cosa ha suposat la seva independització respecte de l’AECID per a començar a actuar en funció dels recursos propis que pugui generar. En aquest sentit, aquest dimarts 28 de febrer tindrà lloc la quarta trobada de la xarxa, continuació de les trobades interiors realitzades a Uruguay (2009), Chile (2010) i Perú (2012).

Aquesta reunió ha de servir, per una banda, per a definir les noves línies d’actuació de la xarxa de cara al proper any 2012 i, al mateix temps, ha de permetre la definició de les estratègies a emprendre per a assegurar el sosteniment econòmic de la mateixa al llarg dels propers anys. Així mateix, s’aprofitarà la trobada per a establir i enfortir les relacions entre els diferents països i generar sinèrgies que permetin assolir objectius comuns més ambiciosos.

Val a dir que el passat mes de gener la xarxa ha presentat també el seu darrer volum de la sèrie “informes”, sota el títol “Competències per a l’Exercici de la Direcció d’Institucions Educatives”, disponible a través del següent vincle: http://accelera.uab.cat/documents_edo/biblio/Redage2012.pdf

Per a més informació sobre la xarxa: http://www.redage.org

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies