I Trobada de coordinació ACCEDES

73_UDELAS
Recerca

Des d’avui i fins el pròxim dimecres tindrà lloc a la UDELAS (Panamá) la primera reunió de coordinació del projecte ACCEDES en la que participaran representants de totes les institucions sòcies i colaboradores.

La primera trobada de coordinació del projecte ACCEDES “Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a llatinoamèrica” (DCI-ALA/2011/232) ha de servir per a concretar i operativitzar les activitats previstes en el projecte. És per aquest motiu que un participant de totes les institucions vinculades al projecte (sòcies i col·laboradores) es troben ja a Panamà per a debatre al llarg de tres dies l’enfocament que ha de donar-se al projecte i focalitzar en les activitats a desenvolupar al llarg del pròxim any, amb la mirada fixada també en els pròxims dos anys.

Així mateix, la trobada permetrà la realització d’una taula rodona oberta a la comunitat en la que participaran membres de l’Equip ACCEDES. Aquesta activitat, que tindrà lloc entre les 6:00 i les 8:00 p.m. d’avui dilluns, s’ha titulat “Experiències Innovadores d’accés a grups vulnerables a les Universitats Iberoamericanes”, i comptarà amb la presència dels següents experts internacionals:

Alejandra Martínez, Universidad Católica Bolivia “San Pablo” (Bolívia)
Nicolasa Terreros, Universidad Especializada de las Américas (Panamà)
Eduardo Sacayon, Universidad San Carlos de Guatemala (Guatemala)
Guadalupe Palmeros, Universidad Jalisco Autónoma de Tabasco (Mèxic)

Més informació sobre el projecte ACCEDES: http://projectes.uab.cat/accedes

Més informació sobre la Trobada: http://accelera.uab.cat/ACCEDES/Encuentro_Panama_1

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies