III Congrés Internacional d’inclusió i equitat

miseal
Activitats

Els dies 17, 18 i 19 de Novembre se celebra a Barcelona el III Congrés Internacional organitzat pel projecte ALFA- MISEAL sobre inclusió i equitat a l’educació superior.

Aquest dilluns 17 de Novembre, el projecte ALFA-MISEAL inaugura el III Congrés Internacional “Nous desafiaments per a la inclusió social i l’equitat a l’Educació superior” que es desenvolupa en el marc del projecte “Mesures d’Inclusió Social i Equitat a les Institucions d’Educació Superior a Amèrica Llatina” del programa ALFA III de la Unió Europea.

El Congrés pretén proporcionar un espai durant tres dies per a teoritzar, debatre i compartir experiències en el disseny i implementació de mesures a favor de la inclusió social i equitat a les institucions d’educació superior. La Inauguració del Congrés és a càrrec d’en Ferrán Sancho Pifarré (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), laa María Conceição da Costa (Coordinadora tècnica MISEAL -PAGU de Campinas, Brasil), la Martha Zapata Galindo (Coordinadora MISEAL-Europa de la Universität Berlin), la Montserrat Rifà Valls (Directora de l’Observatori per a la Igualtat de la Universitat Autònoma de Barcelona) i en Claudi Alsina i Català (Secretari General del Consell Interuniversitari de Catalunya).
L’objectiu principal del congrés és abordar els reptes per a la inclusió i equitat a l’educació superior a partir de la reflexió en torn a les investigacions i innovacions que intenten transformar les universitats en unes institucions inclusives.   

El Congrés compte amb diferents conferències d’experts en inclusió social i equitat, panells y taules rodones sobre la temàtica; així com la presentació dels productes produïts pel projecte MISEAL i espais per a la reflexió i debat. La clausura serà el proper 19 de Novembre a la Universitat Autònoma de Barcelona i comptarà amb la participació del Grup Estable de dansa de la UAB.
 
Per a més informació sobre el Congrés: http://goo.gl/FpfYq1
Per a més informació sobre el projecto MISEAL: http://www.miseal.org/ 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies