Competències directives

260-Redalyc
Publicacions

Joaquín Gairín, Daniel Villaroel i Garcés Bustamante reflexionen sobre les competències professionals dels directors escolars en entorns vulnerables.

La Xarxa de Revistes Científiques d’Amèrica Llatina, el Carib, Espanya i Portugal (REDALYC) a la seva revista Educere ha publicat recentment l’article de Daniel Villaroel, Joaquín Gairín i Garcés Bustamante titulat “Les competències professionals del director escolar en centres situats en contextos vulnerables”.

Aquesta publicació se situa en el marc de la investigació de tesis del Dr. Villaroel on es proposa un perfil de competències del director escolar en el subsistema vulnerable. A l’article es descriu  la investigació qualitativa que es va portar a terme, amb una metodologia mixta i un disseny etnogràfic; així com els resultats obtinguts i les posteriors conclusions.

Els resultats que es descriuen a l’article fan referència als cinc dominis delimitats a la tesis doctoral: lideratge emprenedor, administració estratègica, gestió curricular de qualitat, gestió de la cultura organitzacional i gestió de polítiques educacionals amb vint competències professionals.

 
Para accedir a l’article complet: http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=35631743014

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies