Especial 30 aniversari de la revista Educar

educar
Publicacions

Ja està disponible el nou número de la Revista Educar: Un Especial 30 aniversari centrat en els avenços i reptes de l’Educació. 

El nou número de la Revista Educar “Especial 30 aniversari: avenços i reptes de l’Educació” està centrat en fer balanç i analitzar les fites, reptes i errors dècades del que ha estat l’educació al llarg dels darrers 30 anys. Joan Rué, Jaume Sarramona, Denise Vaillant, Marina Subirats, Juan M. Escudero, Sebastián Donoso, Julio Cabero i Ignacio Aguaded han participat, en qualitat d’autors, presentant aportacions que conviden a la reflexió entorn problemàtiques actuals i futures vinculades amb la formació del professorat, les TIC, les polítiques de gènere, la innovació i les relacions amb l’entorn.

Educar va néixer l’any 1982 com a transformació de l’anuari que recollia aportacions i activitats realitzades pel professorat de la Secció de Ciències de l’Educació de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. Actualment és una revista universitària semestral de recerca, editada pel Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, i té com a objectius promoure, compartir i debatre sobre nous aspectes i avenços de la recerca educativa amb la comunitat docent, els professionals de l’educació i els científics i acadèmics vinculats amb l’educació.

Cal destacar que EDUCAR ha comptat des de fa anys amb la participació activa de diversos membres de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional, sent-ne actualment  Joaquín Gairín Sallán el Director, David Rodríguez Gómez el Secretari i Mònica Feixas membre del Consell Editorial.

Per accedir al número complet: http://educar.uab.cat/issue/view/v50-esp/showToc  

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies