Gestió de processos de DO

312-Curso-ORT
Formació

Joaquín Gairín participa com a docent del curs “Gestió de Processos de Desenvolupament Organitzatiu”, promogut per la ORT-Uruguai.

Els dies 12 i 13 de juliol Joaquín Gairín participa com a docent en el curs titulat “Gestió de processos de desenvolupament organitzatiu”, que es desenvolupa en el marc del Màster en Gestió Educativa” de la Universitat ORT d’Uruguai.

El curs pretén ser un espai de formació, intercanvi i reflexió col·lectiva en el que s’abordin temàtiques relacionades amb la millora i el desenvolupament de les organitzacions educatives. Per a això, es treballarà a partir de la delimitació dels processos que influeixen en el desenvolupament organitzatiu, analitzant també models que serveixen per al seu anàlisi, així com eines i instruments que resultin útils per a realitzar un seguiment detallat de la gestió dels mateixos.

Per una altra banda, el curs servirà per a delimitar i analitzar quina ha de ser la figura de l’assessor com agent de canvi en el marc de les institucions educatives.

Per a més informació: http://ie.ort.edu.uy/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies